tiistai 21. lokakuuta 2014

Kysely Asuntonäyttöihin liittyen

En nyt muista olenko taannoin kysellyt samaan asiaan liittyen, voi olla, mutta kysely on aika silti toteuttaa, että miten vastaajien asuntonäytöiltä on viety/ varastettu tavaraa, vai onko murtomiehet käyneet katsastamassa asuntonäytössä asunnon mahdollinen murtokohde mielessään...? Kysely on vieressä oikealla, ja sen pitäisi olla auki vuoden loppuun asti.
 
Vastauksiin voi  klikata useita vaihtoehtoja, ja toivonkin, että Välittäjät, jotka vierailevat blogissani, klikkaavat vain 2 ruksia ja asuntojen haltijat/ myyjät, jotka ovat käyttäneet välittäjää laittaisivat 3 ruksia, ja arvioisivat miten välittäjä on heidän mielestään tehnyt työnsä. En nyt ala kirjoittamaan suurta raporttia ennen kyselyn tuloksia, vaan toivon rakentavaa keskustelua asian tiimoilta sekä kokemuksia/ näkemyksiä puolesta toiseen, että missä asuntonäyttöjen pöllimistapausten osalta asioita tehdään väärin. Ensi vuoden alussa voisi olla luvassa pientä yhteenvetoa asian tiimoilta.
 
Avasin Suomi24:ään asiaan liittyen keskustelun ja linkitin tämän postauksen sinne, mutta aiheesta voi täälläkin tämän postauksen alapuolella keskustella. Heitetäämpä ilmoille vielä joitain kysymyksiä: Miten välittäjä voisi ennaltaehkäistä asuntonäytöiltä varkauksia, auttaisiko nimi/ yhteystietolistan kerääminen vai karkoittaako se näytöille tulijoista potentiaalisia ostajia? Voiko asunnon haltija tarkkailla asuntoaan asuntonäytön aikana turvakameran/ Webkameran kautta, tai onko se edes hyväksyttävää asuntonäytön yhteydessä? Onko välittäjän ohjeistukset riittäviä vai onko varkaus tapahtunut ihan asunnon haltijan huolimattomuuden ansiosta?
 
-AJ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti